Fotografie

Wanddecoratie

“Nu nog iets leuks voor aan de muur…”

Dat is wat ik vaak hoor als iemand is verhuisd, heeft verbouwd of het huis heeft opgeknapt. Hoe mooi is het als er straks iets aan die muur hangt wat jouw eigen verhaal vertelt? Jouw eigen persoonlijke kunst aan de muur?

Ik kan je daar bij helpen door een foto te maken die perfect bij jou past.

Hoe werkt het?

Ik ga samen met jou op zoek naar dat verhaal om tot een unieke foto te komen voor jouw wanddecoratie. Ik kom graag de sfeer proeven in de betreffende ruimte en hoor wat je interesses zijn: je favoriete vakantieland, lievelingskleuren, je hobby’s, hou je van strak en modern of meer van landelijk en klassiek, wat wil je dat de ruimte straks uitstraalt?

De foto die ik maak hoeft niet altijd van iets fysieks te zijn, het kan ook abstract zijn, bepaalde kleuren, details en patronen of iets symbolisch. Misschien fotografeer ik bij je thuis, maar het kan ook op een andere locatie zijn. Voor abstracte beelden haal ik mijn inspiratie vaak uit patronen in de natuur of architectuur.

Een echt statement in je interieur

Denk ook groter. Aan wallcovers, fotobehang, achterwanden in keukens of badkamers. Hoe groter de print, hoe groter het effect.

Vind je het moeilijk onder woorden te brengen wat je zoekt?

Maak een moodboard met afbeeldingen die je aanspreken, dat geeft al een goede indruk van de uitstraling waar je naar op zoek bent.

Afwerking

Er zijn heel veel creatieve opties om een foto af te drukken, onder andere:

  • canvas
  • hout
  • plexiglas
  • aluminium
  • dibond
  • forex
  • prints met museumkwaliteit

Elke afwerking heeft weer een andere uitstraling. We kijken samen naar de mogelijkheden en ik kan je helpen een keuze te maken die het best bij jou en bij de ruimte past.

Wanddecoratie op tapijt

Zelf ben ik ook erg enthousiast over het printen op tapijt. Het heeft een warme, natuurlijke uitstraling omdat het ‘leeft’, de vezels geven door verschillende lichtinval steeds een ander beeld.

Bestaande database

Je kunt ook kiezen voor een bestaand beeld uit mijn opgebouwde database. Er zijn verschillende opties op het gebied van natuur, macrofotografie, architectuur, steden (bv. Amsterdam, New York, Seoul).

We zoeken dan samen een passende foto bij jouw verhaal.

Bekijk meer foto’s:

Prijsindicatie

Afhankelijk van de grootte en afwerking maak ik een offerte op maat.

  • Foto uit bestaande database: vanaf € 125,- incl. btw
  • Foto op maat gemaakt: vanaf € 247,- incl. btw

Andere opties

Misschien heb je zelf al een heel leuk idee, maar zoek je alleen nog iemand om het goed in beeld te brengen? Laat het me weten, dan bekijken we samen de mogelijkheden.