Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Djaranda Interiors

Voor Djaranda Interiors mocht ik haar studio en werkplek in beeld brengen. Een mooie, warme ruimte met fraaie lichtinval. De foto’s worden gebruikt voor de website, social media en advertenties. Ook Djaranda zelf heb ik gefotografeerd, om zo een stukje van haar werkproces te kunnen laten zien.

Oog voor detail

In een dergelijke ruimte vind ik het ook belangrijk om de details in beeld te brengen, omdat die vaak de sfeer van de ruimte goed weergeven. Ik werk dan zowel met een groothoeklens als met bijvoorbeeld een macrolens.

Volledig ontspannen kunnen genieten!

“Voor de camera verschijnen is altijd spannend. En toch heb ik dankzij Caroline kunnen genieten van mijn fotosessie. Als fotograaf weet ze je direct op je gemak te stellen, ze heeft een natuurlijke manier van fotograferen en oog voor detail. Het resultaat was top! Een mooie portretfoto en reportage van mijn werk waar ik mee aan de slag kon voor mijn website. Ik kan Caroline dan ook van harte aanbevelen!”  

Djaranda

Wil jij ook zulke foto’s?